В Уманській виправній колонії грали в «брейн-ринг»

В Уманській виправній колонії грали в «брейн-ринг»

Таким чином, поєднуючи приємне з корисним, відзначили в установі Міжнародний день прав людини та тиждень права в Україні. Головна тема заходу: «Права і обов’язки громадян України». Про це «Нова Доба» дізналася в управління державної пенітенціарної служби в Черкаській області.

Щороку, під час відзначення тижня права в Україні, для жінок, котрі відбувають покарання в Уманській виправній колонії, проводять тематичні лекції та влаштовують перегляд телепередач та фільмів, котрі сприяють правовій обізнаності людини.

У нинішньому році викладачі Уманського навчального центру №129 вирішили урізноманітнити традиційні заходи і влаштували гру в «Брейн-ринг». Головним ініціатором, організатором та ведучою гри була викладач правознавства Іванна Шевчук.

Гра проходила в сім турів: шифрувальник, правознавча бліц-розминка, домашнє завдання, консультація – ситуація, юридична математика, юридичний марафон, права та обов\’язки, гра капітанів. Результат кожного туру оцінювало журі у складі директора навчального центру, викладачів, а також співробітників відділу соціально-виховної та психологічної роботи з засудженими. Команда-переможець була обрана за сумою набраних балів у всіх етапах гри.

Учасниці «брейн-рингу» відзначили, що участь у грі стала для них поєднанням приємного з корисним, адже в приємній атмосфері та ігровій формі кожна з них дізналась багато нового про свої власні права як громадянки України. Користь від проведення подібних заходів підтверджують і співробітники установи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x