Молодий лікар потребує допомоги у боротьбі з раком крові

Молодий лікар потребує допомоги у боротьбі з раком крові

29-річний Ярослав Халабуда, молодий лікар-хірург із Ватутіного потребує термінової допомоги у боротьбі з гострою лейкемією. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Рак крові молодий лікар запідозрив у себе сам, а згодом аналізи підтвердили здогадки. Уже більше півроку він бореться з гострою лейкемією. Досі гроші збирали друзі, колеги Ярослава, місцеві підприємці. Лікування коштує дуже дорого: лише курс хіміотерапії, який зараз проходить чоловік, коштує 80 – 100 тисяч гривень. Далі йому буде необхідна пересадка кісткового мозку. Таку операцію роблять лише за кордоном.
Мама Ярослава, Ольга Тарасівна, працює вихователькою у Ватутінському дитсадку. Виховувала єдиного сина сама. Хлопець поступив на безкоштовне навчання до Національного університету імені О. Богомольця, мріяв стати лікарем. Працював хірургом у Ватутінській міській лікарні два роки, доки не спіткала хвороба.
Ольга Тарасівна уже виставила на продаж двокімнатну квартиру сина, однак попиту на ринку нерухомості зараз немає.

Лікар-гематолог Лариса Ногаєва стверджує, що шанси виздоровіти у Ярослава хороші, однак на лікування потрібні значні кошти. Зараз він перебуває у стерильній палаті-боксі. Понад усе Ярослав мріє повернутися на улюблену роботу у Ватутінську міську лікарню.

Реквізити для допомоги:
ПриватБанк
Код отримувача (ОКПО, ЕДПРОУ): 14360570
Код банка отримувача (МФО): 305299
Рахунокотримувача: 29244825509100
Для поповнення: картка № 5168757218877142
Халабуда Ярослав Вікторович

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x