Перевізників Черкаського району закликають не піднімати тарифи

Перевізників Черкаського району закликають не піднімати тарифи

І не піднімати самовільно тарифи на проїзд в автобусах, попри те, що перевізники району вважають його обгрунтованим, аргументуючи розцінками на дизпаливо та ремонт запчастин. Компромісу між інтересами пасажирів та перевізників керівник району намагався досягти під час робочої зустрічі з останніми.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

– Зрозуміло, щопрацювати зараз складно, але ви теж можете деякий час потерпіти, як це вже робимо ми, ваші пасажири, – зазначив керівник району, запропонувавши кілька шляхів рішення проблеми.

Крім цього, він нагадав про якість перевезень і одну з основних претензій мешканців району, що стосується сходження автобусів з маршруту у години-пік.

– Ми мусимо зробити все можливе, щоб не залишити віддалені населені пункти району без сполучення з містом, – наголосив Костянтин Омаргалієв. – При цьому не повинні постраждати й пільгові категорії громадян.

За результатами розгляду цього питання керівник району дав доручення профільним управлінням разом з перевізниками опрацювати проблематику і напрацювати об’єктивне рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x