Гроші люблять акуратність

Гроші люблять акуратність. Ви бачили коли-небудь, щоб у банку співробітники скручували, м’яли або іншим способом недбало поводилися з грошима? Я – ні. Тому що так не можна. Акуратність – це повага, в першу чергу, до самого себе! І до грошей як цінності.

Акуратність – це показник того, як людина взагалі до самого себе відноситься.
Колись мене на машині підвозила одна людина. Буквально через хвилину мені стало ясно, яка в нього ситуація з грошима. У салоні брудно, місцями стирчать дроти, обшивка місцями рвана. Прямо біля перемикача швидкостей лежали зім’яті дрібні купюри.
Машина – це важливе місце для чоловіка, його світ. Страшно уявити, який світ у цієї людини. Пізніше я дізнався, що у нього були проблеми з алкоголем… І великі проблеми з грошима…

Інший приклад. Є у мене хороший друг. У нього відмінна машина. Жодного разу я не бачив, щоб у салоні було брудно. Все акуратно, чисто. Багато разів бачив, як він прибирає в машині. Дружина подарувала на день народження маленький пилосос для салону. З грошима у нього все ок.
Саме тому я щовечора намагаюся, щоб у моїх маленьких дочок було все складено і чисто. Намагаюся зробити це звичкою. Їм важко, адже вони творчі особини.
Але з цього все й починається.
Ми формуємо навколишній світ, а потім оточуючий нас світ безпосередньо впливає на наше мислення.
Розвивайте акуратність. Легше дихати, коли є простір. Порядок навколо – порядок в голові!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x