Черкаські студенти захищатимуть магістерські в Польщі

Черкаські студенти захищатимуть магістерські в Польщі

У Черкаському національному університеті ім. Богдана Хмельницького побували польські науковці з Вищої Лінгвістичної школи міста Ченстохова. Співпраця з цим закладом триває кілька років. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Улітку цього року виконувач обов’язків ректора Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького Олександр Черевко підписав договір про спільну навчальну програму «Подвійний диплом». На сьогодні 6 студентів ЧНУ спеціальності соціальна робота та соціальна педагогіка вже навчаються за цією програмою, двоє з них улітку захищатимуть магістерські роботи в Ченстохові.

Однак цим спільна робота двох навчальних закладів не обмежується.
Приїзд Віце-президента польського закладу Томаша Кука та проректора з навчальної роботи Матеуша Донсала відкрив нові перспективи.
Перший проректор ЧНУ Василь Мойсієнко, проректор із наукової та інноваційної діяльності Сергій Корновенко, директор навчально-наукового інституту економіки і права Юрій Кононенко, завідувач кафедри соціальної роботи Світлана Архипова та завідувач кафедри загальної педагогіки і психології Тимофій Десятов обговорили з польськими колегами спільні навчальні плани й програми, науково-дослідні проекти, питання проведення наукових конференцій за участі викладачів черкаського вишу.

Результатом цих перемовин стало підписання Додатку до діючої Угоди про розширення співпраці в галузі науки, обмін студентами, викладачами та науковими співробітниками.

Польські гості зустрілися зі студентами та викладачами навчально-наукового інституту педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва, провели для них майстер-класи та поділилися досвідом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x