Помер відомий черкаський активіст Василь Миколенко

Помер відомий черкаський активіст Василь Миколенко

Від тяжкої хвороби помер черкаський громадський активіст Василь Миколенко. Сумну звістку повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» колишній депутат Черкаської міськради Валерій Воротник.

«Тяжка хвороба забрала добру та щиру людину. Пішов у вічність Василь Миколенко, громадський активіст, вічний революціонер та борець з несправедливісттю. Це тяжка втрата для черкащан та, особливо, його рідних та числених друзів. Послідовно відстоюючи інтереси громади міста Черкаси, Василь Олександрович присвятив своє життя саме місту Черкаси, його майбутньому. На жаль, підступна та страшна хвороба дочасно забрала його від нас.

Він, напевне, не встиг зробити багато з задуманого, але те, що він зробив, навічно увійде в історію нашого міста Черкаси. Керівник бюджетоутворюючого та одного з найпотужних підприємств міста, громадський активіст, депутат міськради, щирий товариш та просто глибоко порядна та криштально чесна людина.
Спи спокійно, дорогий друже! І нехай душа твоя, нарешті, знайде спокій в інших світах, можливо, більш світлих та справедливих за наш.

Щирі співчуття дружині, дітям покійного. Ваш біль – біль десятків друзів Василя Олександровича. Покойся з миром!» – написав Валерій Воротник.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x