На місці котловану в Черкасах утворюють стихійне сміттєзвалище

На місці котловану в Черкасах утворюють стихійне сміттєзвалище

У дворі на вулиці Пастерівській, 1 розташований котлован під будівництво житлового будинку. Багато років тому його розрили, але будівельні роботи так і не розпочали. Нині там стихійне сміттєзвалище та небезпечна територія для жителів мікрорайону. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

«Прошу терміново усунути небезпеку для дітей та дорослих, яка виникла в зв’язку з падінням огорожі котловану під час сильного вітру. Цей котлован знаходиться біля мого будинку. Ще загроза в тому, що вже почало створюватись стихійне сміттєзвалище. За відсутності огорожі люди скидають в котлован сміття», – пише жителька будинку Пастерівська, 1 у зверненні до депутата Черкаської міської ради Оксани Мелікової.

Оксана Мелікова оглянула територію у дворі цього будинку.
– Котлован, дійсно, частково вже без огорожі. Небезпека в тому, що водії автомобілів тепер можуть не помітити котловану й просто в’їхати у величезну яму, глибиною близько 5 метрів. Також у котловані грають діти у футбол, а жителі навколишніх будинків скидають сміття, – розповідає депутат. – Я підготувала звернення до міського голови, щоб у роботу включилась і муніципальна інспекція, і департамент архітектури. Як мінімум треба, щоб орендар земельної ділянки огородив територію й убезпечив жителів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x