Черкащан запрошують долучитися до обстеження аварійних дерев

Черкащан запрошують долучитися до обстеження аварійних дерев

У середу, 18 березня, о 9-ій ранку в середмісті Черкас комісія обстежуватиме дерева на бульварі Шевченка навпроти Будинку торгівлі (від вулиці Смілянської до Леніна). Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

Як повідомив начальник відділу екології департаменту ЖКК Володимир Гусаченко, нині на алеї є до 12 аварійних дерев, які становлять реальну загрозу для містян. Одна з громадських організацій, яка опікується питаннями екології, вже надсилала звернення щодо незадовільного стану цих зелених насаджень.

Відтак посадовець запросив членів виконкому та всіх охочих містян узяти участь у роботі комісії для обстеження зелених насаджень на алеї бульвару Шевченка. Це зроблять як для того, щоб виявити аварійні дерева, так і щоб зібрати пропозиції щодо озеленення центральної частини алеї (телефон для довідок 45-23-81).

До того ж, на розгляд виконавчого комітету винесено проект рішення «Про дозвіл на видачу ордерів фізичним та юридичним особам на видалення аварійних, фаутних та сухостійних дерев». Члени виконкому підтримали це рішення. Відповідно до нього, в Черкасах видалять 145 аварійних дерев

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x