У Першій міській гімназії Черкас пройшло міжнародне тестування з англійської мови

У Першій міській гімназії Черкас пройшло міжнародне тестування з англійської мови

Згідно з угодою, яку підписано між Першою міською гімназією та Школою англійської мови Оксфорд Клас (м. Київ), 12 березня 2015 р. проводилося міжнародне тестування Cambridge ESOL (FCE). Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

Загалом тестування пройшло 28 випускників загальноосвітніх навчальних закладів міста, серед них – 20 випускників Першої міської гімназії. Були також випускники з гімназії №9, ФІМЛІ, СШ №28, СШ №34 та гімназії. Золотоноші.

Учні пройшли комп’ютерне екзаменування з таких видів мовленнєвої діяльності, як аудіювання, читання, письмо, а також говоріння. В учасників була можливість отримати міжнародні сертифікати рівнів В1 і В2 і навіть С1 та С2.

– Наша гімназія має ексклюзивне право готувати черкащан до екзаменування з англійської мови. Також у гімназії є унікальний центр з екзаменування на знання іспанської мови DELE. На початку квітня до гімназії завітають фахівці зі столичного Гете-Інституту, які прийматимуть іспит з німецької, – розповідає директор Першої міської гімназії Сергій Саєнко.

Перша міська гімназія є полілінвістичним навчальним закладом, де у вихованців є можливість вивчати 12 мов.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x