Лисянщина провела на службу своїх захисників

Лисянщина провела на службу своїх захисників

В рамках другого етапу четвертої хвилі мобілізації 9 та 10 березня лисяни провели до війська 8 військовозобов\’язаних та ще два працівники РВ УМВС змінять своїх товаришів, які несуть службу в Авдіївці Донецької області. Мобілізовані чоловіки пройдуть вишкіл у навчальних центрах України, після чого будуть направлені у військові частини, дислоковані в зоні проведення АТО.

Про це «Нова Доба» дізналася в Лисянській РДА.

Провести своїх захисників у далеку дорогу зібралися, як і завжди, сотні людей. Голова райдержадміністрації Олександр Вельбівець, голова районної ради Анатолій Лисичкін, рідні, друзі, односельці бажали їм швидкого повернення додому живими і здоровими. Протоієрей церкви Покрови Пресвятої Богородиці УПЦ Київського патріархату отець Роман благословив майбутніх воїнів, вручив кожному іконки-обереги і пообіцяв щоденно молитися за них разом з рідними, бо нічого сильнішого в світі немає, ніж молитва, яка, мов щит, оберігає від усіх нещасть. Вже традиційно учні лисянських шкіл подарували кожному свої малюнки і листи, які будуть нагадувати про рідний край, де їх завжди чекають.

Під оплески і патріотичні вигуки мобілізовані до лав Збройних Сил чоловіки пройшли живим коридором до автобуса, ледь стримуючи свої почуття. І чули від вдячних людей лиш одне побажання: \”Повертайтеся живими! І — з перемогою!\”

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x