На Уманщині нагородили творчих послідовників Шевченка

На Уманщині нагородили творчих послідовників Шевченка

На Уманщині відбувся конкурс «Трасовими шляхами», присвячений 201 річниці з дня народження Великого Кобзаря.

Так, нещодавно відділ сім\’ї, молоді та спорту Уманської райдержадміністрації привітав переможців районного відбіркового етапу конкурсу юних поетів Черкащини «Тарасовими шляхами». «Нова Доба» про це дізналася в Уманській РДА.

«Проведення конкурсу «Тарасовими шляхами» вже стало доброю традицією на Черкащині. З кожним роком бажаючих прийняти участь у конкурсі стає дедалі більше. Головною метою конкурсу є виявлення та розкриття літературних здібностей та обдарувань підростаючого покоління, а також підтримка творчо-обдарованої молоді та вшанування пам’яті Тараса Шевченка. Важливим чинником консолідації суспільства є активізації виховної роботи та популяризація його творчої спадщини», – розповіла начальник відділу сім\’ї, молоді та спорту Наталія Станіславчук.

У конкурсі взяли участь обдаровані діти, які проживають у села Уманського району. Юні поети представили твори на патріотичну, громадську та історичну тематику. Конкурс проходив за трьома віковими категоріями: молодша, середня та старша. Учасникам фестивалю-конкурсу «Тарасовими шляхами» вручили подарунки та дипломи.
Варто відзначити, що переможці районного етапу візьмуть участь в обласному етапі конкурсу, а їхні кращі твори будуть розміщені у тематичному обласному виданні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x