В області значно потепліє після 25 березня

В області значно потепліє після 25 березня

На цьому тижні погода змінює свій настрій. За інформацією начальника Черкаського обласного гідрометцентру Віталія Постриганя, найближчі три дні погодою керуватиме обширний північний антициклон. Уже сьогодні АМСЦ-Черкаси (авіаційна метеорологічна станція цивільна) зафіксувала найвище значення атмосферного тиску – 772 мм рт. ст. (найвищий показник із початку року), цифри продовжують рости. У зв’язку з цим метеочутлива частина населення може відчувати дискомфорт. Проте дні будуть сонячними і помірно-теплими, а вночі повернуться заморозки до 1–4°. Середня добова температура знизиться до 2–3° тепла і майже наблизиться до березневої норми. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному центрі з гідрометеорології.

В останні дні тижня синоптики чекають на активізацію циклонів як із півночі, так і з півдня. Вони принесуть значні опади на фоні прохолодної погоди.

За попередніми розрахунками, значне потепління на Черкащині можливе лише з 25 березня, втім розпочнеться воно дощовою погодою. 30-31 березня встановляться погожі та достатньо теплі дні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x