У ЧНУ абітурієнти дізналися про переваги цього вишу

У ЧНУ абітурієнти дізналися про переваги цього вишу

Цієї суботи інститути та факультети Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького представили себе майбутнім студентам. Традиційний День відкритих дверей в університеті провели без зайвого офіціозу. Гості не просто довідалися про переваги закладу, а на цілий день поринули в атмосферу студентського життя. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.
У ЧНУ абітурієнти дізналися про переваги цього вишу
Директори інститутів, декани факультетів та завідувачі кафедр відповідали на всі запитання. А представники студентського самоврядування і студентської громади демонстрували мультимедійні презентації, співали під гітару та розповідали про свої будні.
За їхніми словами, в університеті створено необхідні умови для навчання: матерiальна база, навчальні аудиторії та лабораторії, комп\’ютерні класи, сучасна наукова бібліотека. Нинішній університет – це новації в інформаційному просторі, студентське телебачення й радіо, дистанційне навчання, інклюзивна освіта для людей з обмеженими фізичними можливостями, програми освітніх обмінів, міжнародна наукова співпраця.
У ЧНУ абітурієнти дізналися про переваги цього вишу
Найближчим часом в університеті буде відкрито кафедру військової підготовки. Після закінчення навчання студенти отримуватимуть військове звання – молодший лейтенант.

Тим, хто планує здобувати вищу освіту, розповіли про умови та правила прийому до університету в 2015 році, відмінну від попередніх років систему визначення результатів абітурієнта, напрями й спеціальності, за якими проводиться підготовка у виші. Відвідувачів цікавили також умови навчання, отримання практичної підготовки, стажування за кордоном, умови проживання та дозвілля студентів.
Гостей водили на екскурсію у навчальні аудиторії, показували музей університету.

Як зазначає виконувач обов’язків ректора закладу Олександр Черевко, університет чекає на кожного студента. Тут створено умови для отримання якісної освіти, достатньо перспектив для подальшого розвитку та побудови успішної кар’єри. Тож дружна студентсько-викладацька родина чекає в стінах свого закладу тих, хто прагне знань, розвитку, успіху.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x