В Умані пройшла перша гра нової ліги КВН «Кураж»

В Умані пройшла перша гра нової ліги КВН «Кураж»

Гучний сміх та «забитий» вщент зал міського будинку культури. В Умані пройшла перша гра нової ліги КВН «Кураж». За перемогу боролися 13 команд з усієї України. Переможцем стала команда «Тоби Альдервейрельд» із міста Прилуки. Частину виручених коштів від продажу квитків організатори гри віддають бійцям АТО.

Про це «Нова Доба» дізналася в «Вечірня Умань».

У грі взяли участь команди з різних міст: Прилуки, Дніпропетровськ, Кіровоград, Київ, Вінниця, Бердичів і, звичайно, Умань. Організатором ліги КВН «Кураж» стала команда педуніверситету «Капітошка». Це була вже друга гра, яку вони провели в Умані.
– Всього під час ліги буде проведено 6 ігор. Фінал відбудеться в грудні, – розповідає директор ліги КВН «Кураж» Роман Діденко. – Скажу відверто до гри ми готувалися з бойовим настроєм: дещо вдавалося, дещо – ні. Але майже все до початку гри встигли зробити.
Гра була поділена на два блоки. Між ними проходила розминка із залом. Всі, хто задавав питання команді, отримували подарунки від спонсорів гри. А найактивніші вболівальники виграли романтичну вечерю в одному із закладів Умані.
Учасниця команди «Ацетон» та творець команди «Каркаде» Аліса Урбанська, каже, що КВН в Умані значно «виріс».

«Фаворитом» Сергія Зозулі стала команда «Реальна Валюта», м. Дніпропетровськ
– Під час фестивалю мене порадувало 5 речей: кількість команд, дівчата, які дійсно можуть розсмішити, повний зал глядачів, якісний гумор та монокоманда «Тоби Альдервейрельд», яка стала улюбленцем уманського залу, – говорить Аліса. – КВН – це дуже динамічна гра, жарти повинні бути актуальними і сучасними, що командам ліги «Кураж» вдалося. Учасники жартували як і про одвічні проблеми батьків і дітей, стосунки між молодими людьми, студентські реалії, так і додали трішки актуальності – від інтернетівського «Какого цвета платье» до прем’єри кінофільму «50 відтінків сірого».
Головним спонсором гри виступив приватний підприємець, очільник Уманського осередку «Національна демократичної партії України» Сергій Зозуля.
– Я завжди підтримую молодь, яка прагне розвиватися. А КВН це та гра, в якій беруть участь тільки найкращі. Тут немає ворогів чи конкурентів. Кожна з команд уже є переможницею,- говорить Сергій Зозуля. – Судячи із кількості глядачів у залі, розумію, що КВН в Умані має велике майбутнє. Особливо приємно, те, що частина виручених коштів від продажу квитків організатори віддадуть на допомогу учасникам АТО.
Переможцем гри стала команда із міста Прилуки «Тоби Альдервейрельд», яка отримала приз – 1000 грн. «Реальна Валюта» із Дніпропетровська отримала спеціальний приз від Сергія Зозулі – 500 грн. Переможцем розминки став «Маленький Париж» із міста Кіровоград.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x