Черкаський національний отримав престижні нагороди за благодійність

Черкаський національний отримав престижні нагороди за благодійність

Ряд престижних нагород привіз найрейтинговіший в області навчальний заклад із Шостої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2015». Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба ЧНУ.

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького отримав Сертифікат якості наукових публікацій за 21 місце у Рейтингу вищих навчальних закладів в Україні за версією SciVerse Scopus – найбільшої у світі універсальної реферативної бази даних із можливостями відстеження наукової цитованості публікацій. Цей рейтинг було опубліковано в грудні 2014 року.

Золоту медаль в номінації «Сучасний навчальний заклад як соціокультурний осередок громадянсько-патріотичного виховання дітей та студентської молоді» університет отримав за ряд благодійних заходів національно-патріотичного спрямування.
Крім того, за творчу працю з підвищення якості національної освіти міністерство та Національна академія педагогічних наук нагородили Черкаський національний дипломом, його керівника – Почесною грамотою.
Черкаський національний отримав престижні нагороди за благодійність
«Починаючи з жовтня, студенти та викладачі брали участь у багатьох благодійних, виховних та просвітницьких заходах», – розповів виконувач обов’язків ректора Черкаського національного університету Олександр Черевко. – Найяскравішим був, безперечно, благодійний баскетбольний матч наших студентів із командою «Черкаські мавпи». Це стало гарним прикладом співпраці університету, органів місцевої влади і спортивного клубу, що входить до вищої баскетбольної ліги України. Тоді на потреби АТО було зібрано близько 17 тисяч гривень. Студенти та викладачі університету сьогодні продовжують активно працювати задля допомоги українській армії».

Своєрідною нагородою для черкаської делегації була увага майбутніх студентів, їхніх батьків, а також зарубіжних гостей до експозиції університету. Упродовж трьох днів перебування в Києві черкащани роздали велику кількість презентаційних матеріалів, консультували майбутніх студентів та домовилися про співпрацю з двома вищими навчальними закладами Польщі.
Гарним бонусом учасникам виставки став досвід колег із вищих навчальних закладів України.

Довідково: На Шостій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2015» у Києві представила себе переважна більшість вищих, професійно-технічних, загальноосвітніх та інших навчальних закладів України, а також закордоні навчальні заклади та освітні агенції, наукові установи, підприємства, що презентують технічне обладнання та програми для впровадження в освітню практику.
Цьогоріч у виставці взяли участь 750 навчальних закладів з 22 регіонів України, а також заклади освіти та агенції Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великобританії, Канади, Словаччини, Естонії, США та Молдови. Серед них – 75 університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, наукових установ і 20 закордонних навчальних закладів та міжнародних освітніх агенцій.
Після кількарічної перерви Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького успішно презентував свою діяльність.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x