У Міжнародний день лісів на Черкащині стартує акція «Майбутнє лісу у твоїх руках»

У Міжнародний день лісів на Черкащині стартує акція «Майбутнє лісу у твоїх руках»

Аби заохотити жителів області до такого важливого процесу, як створення лісів, поширити знання про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, виховувати в підростаючого покоління шанобливе ставлення до природи, щороку лісівники проводять акцію «Майбутнє лісу у твоїх руках».

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Цього року ювілейна, 10-та акція Державного агентства лісових ресурсів України, стартує 21 березня – у Міжнародний день лісів, і триватиме до 18 квітня – Дня довкілля в Україні.

Головні заходи акції – садіння дерев – відбуватимуться в усіх лісгоспах за участі учнівської та студентської молоді, представників громадських організацій, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації.
Як і в попередні роки, лісівниками проводитимуться й інші просвітницькі заходи: лекції, бесіди, тематичні зустрічі, уроки знань про ліс, дитячі конкурси тощо.

Тож звертаємося до всіх небайдужих жителів Черкащини, які хочуть у своєму житті зробити корисну справу, – власноруч посадити дерево: долучайтеся до акції! Зробімо разом світ кращим, примножимо зелені насадження нашого краю!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x