Прапор доброчинності за волонтерські здобутки передали до Хижнянської школи

Прапор доброчинності за волонтерські здобутки передали до Хижнянської школи

Нещодавно до Хижнянської ЗОШ прибула делегація вчителів та учнів Тернівської ЗОШ І – ІІІ ступенів Смілянського району. В урочисто оформленій залі школи делегати передали перехідний Прапор доброчинності за волонтерські здобутки. Захід відвідала начальник відділу освіти Жашківської РДА Людмила Рябоконь, методисти відділу освіти Оксана Бондарова та Інна Козакова, депутат районної ради Юлія Любарська.

За час подій в АТО учні школи, в якій навчається 35 учнів, відправили бійцям велику кількість теплих речей, продуктів харчування, засобів гігієни, білизни , листівок та оберегів, а зібравши значну суму коштів перейнялися адресною допомогою родинам – бійців АТО.
Щиро допомагають матері Яблонського Саші, який вже 12 місяців перебуває в самих гарячих точках АТО. Купили їй подарунки, теплі речі та вручили 500 грн на ліки.

У день Святого Миколая відвідали у Київському інституті нейрохірургії тяжко зраненого бійця 24 бригади ст.. лейтенанта Володимира Геру, який уже півроку бореться за життя та вміння заново ходити. Привезли йому меду цілющого, яблучок, курочку домашню та 8500 грн фінансової допомоги і ще листівки з побажаннями.
«Я вдячна вам, шановні учні, за те, що ви збудували цей храм доброти та милосердя в своїх серцях. Ви робите усі ці добрі справи з високим почуттям патріотизму», – звернулася до присутніх директор школи Надія Коломієць.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x