Черкаські обранці виділили 100 тис грн для допомоги сім’ям загиблих учасників АТО

Черкаські обранці виділили 100 тис грн для допомоги сім’ям загиблих учасників АТО

На вчорашній сесії депутати підтримали рішення про внесення змін до міського бюджету на 2015-ий рік. Вони стосувалися офіційних трансфертів із державної та обласної казни – Черкасам «перепало» майже 138 мільйонів гривень. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Про те, які зміни внесли до головного кошторису міста, поінформувала директор департаменту фінансової політики Черкаської міської ради Наталія Джуган.

Так, 129 мільйонів гривень субвенції з державного бюджету місто отримало на пільги й субсидії у зв’язку з різким підвищенням тарифів на комунальні послуги. Два мільйони гривень субвенції з обласного бюджету спрямовано місту на компенсацію за пільгові перевезення комунальному підприємству «Черкасиелекротранс».

Окрім того, область спрямувала місту 100 тисяч гривень субвенцію для виплати матеріальної допомоги сім’ям, рідні яких загинули в АТО. Ще 159 тисяч 300 гривень – на виплату соціальної допомоги політичним в’язням і репресованим.

2 млн 67 тисяч грн обласна рада надає Черкасам на погашення заборгованості перед приватною клінікою «Фрезеніус» за лікування хворих на ниркову недостатність. Водночас, місту спрямують кошти в розмірі 4,450 млн грн на укладання угоди для надання послуг таким хворим у цій же лікарні.
Разом із тим, депутати передбачили майже 8 мільйонів гривень на місцеву комплексну Програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей. Понад 4,5 мільйона з них заклали для оздоровлення та безкоштовного харчування в школах дітей учасників антитерористичної операції. Таку ж суму спрямують і на часткову оплату комунальних послуг АТОвцям. 597 тисяч гривень – на транспортування загиблих учасників антитерористичної операції з району її проведення та процедуру поховання.
Також міська рада збільшила видатки на програму підтримки обороноздатності міста, яку ухвалили 22 січня, на суму 265 127,61 гривень.

У результаті обговорення за запропоновані зміни до бюджету проголосувало 47 депутатів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x