53 черкаських учнів отримали значок «Відмінник Захисту Вітчизни»

53 черкаських учнів отримали значок «Відмінник Захисту Вітчизни»

На плацу Навчального центру Держприкордонслужби 18 березня зібралися ті одинадцятикласники, які найкраще засвоїли військово-патріотичну підготовку в школі. Понад 50 школярам голова ОДА Юрій Ткаченко вручив значок «Відмінник Захисту Вітчизни». Таке нагородження відбулося вперше цього року.
Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Нагадаємо, що автором почесної відзнаки став школяр Артем Бабич з Городища, за ескізом якого й виготовили нагороду. На відзнаці зображена символіка всіх Збройних сил України.

Символічно, що нагородження відбувалося саме в Навчальному центрі Державної прикордонної служби України, який є зразком підготовки спеціалістів для захисту кордонів нашої Батьківщини.
– Саме з цього плацу прикордонників вів за собою легендарний генерал-майор Ігор Момот, – зазначив у своєму виступі голова ОДА, звертаючись до школярів. – Ви повинні бути гідними їх, повинні бути справжніми патріотами. Отримавши цю відзнаку, маєте усвідомити, що ви – захисник Вітчизни. Мабуть, хтось із вас у майбутньому стане прикордонником, тому бажаю бути гідними наших військових, що віддали своє життя за Україну.

53 черкаських учнів отримали значок «Відмінник Захисту Вітчизни»

Успіхами у вивченні предмету захист Вітчизни Олександр Шевченко, учень з Городища, завдячує своєму педагогу.
– Я хочу вступити до лав Збройних сил України, адже мої дід, батько й дядько – прикордонники, і ця відзнака для мене багато значить, – підкреслив Олександр.

По закінченні нагородження всім школярам була надана можливість випробувати стрілецьку зброю на полігоні навчального центру.

Фото тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x