Дорожні служби Черкаського району розпочали ремонт доріг

Дорожні служби Черкаського району розпочали ремонт доріг

Наразі тривають роботи по оновленню відразу кількох важливих транспортних артерій: Черкаси-Сміла-Умань, Шевченко-Городище (Р10 Дубіївка-Ірдинь), об’їздної дороги Черкаси-Канів-Кременчук, а також Черкаси-Чигирин.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

Поки що особливу увагу дорожники зосередили на ремонті автодоріг державного значення. Потім візьмуться за дороги місцевого значення та ямковий ремонт дорожнього покриття вулиць в населених пунктах.

– Учора відремонтували 120 квадратних метрів автодороги Черкаси-Сміла-Умань – це ділянка від КП Руська Поляна в бік Сміли, для чого використали 12 тонн гарячого асфальтобетону із Золотоніської ДЕД. Сьогодні ремонтні роботи продовжуються. Заплановано використати 10 тонн суміші, – зазначає начальник філії «Черкаський райавтодор» Віктор Алілуйко.

До речі, на цій ділянці працюють і бригади Черкаської ДЕД. Про це повідомив начальник філії Микола Рябко.

– Щойно стали сприятливі погодні умови, приступили до ремонту кількох ділянок, у тому числі і дороги Р-10 Черкаси-Чигирин. Це маршрути офіційних делегацій, які братимуть участь в урочистостях по вшануванню героїв Холодного Яру, запланованих на квітень у Чигирині, – розповідає Микола Рябко.

Разом з тим триває робота по укладанню договорів із сільськими, селищною радами на ремонт доріг комунальної власності у населених пунктах. Вже проведено ямковий ремонт дорожнього покриття по селу Дубіївка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x