У Кам’янці підвищать тариф на вивезення твердих побутових відходів для населення

У Кам’янці підвищать тариф на вивезення твердих побутових відходів для населення

Днями заступник голови районної державної адміністрації Віктор Кравченко провів засідання робочої групи райдержадміністрації з перевірки стану додержання чинного законодавства України щодо встановлення та обґрунтованості тарифів на житлово-комунальні послуги, на якій були присутні керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних підприємств району та ін.

На порядок денний виносилося питання перегляду та коригування діючого тарифу на послуги з вивезення твердих побутових відходів для населення (в будинках, які не знаходяться на балансі) та для інших споживачів на 2015 рік КП «Камянка-Житло».

– Діючий тариф на послуги з вивезення твердих побутових відходів затверджений рішенням виконавчого комітету Кам’янської міської ради від 15.10.2009 р. № 294 та введений в дію з 01.11.2009 р. За цей час (майже 6 років) підвищились ціни на паливно-енергетичні та матеріальні ресурси, що спричинило ріст собівартості послуг. На підставі Постанови КМУ № 1010 від 26.07.2006р. підприємством був розрахований тариф на послуги з вивезення твердих побутових відходів для таких категорій споживачів: населення (в будинках, які не знаходяться на балансі КП «Кам\’янка-Житло») та інші споживачі, – розповів присутнім начальник КП «Кам’янка-житло» Олександр Темний.

Віктор Іванович наголосив на актуальності даного питання:
– В зв’язку підвищенням ціни на паливно-енергетичні та матеріальні ресурси, що спричинило ріст собівартості складових витрат, які формують цей тариф буде доцільно провести коригування діючого тарифу на послуги з вивезення твердих побутових відходів для населення (в будинках, які не знаходяться на балансі) та для інших споживачів на 2015 рік.

За результатами наради заступником було надано ряд доручень та взято на особистий контроль їх виконання.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x