У Каневі чорнобилець живе в гаражі

У Каневі чорнобилець живе в гаражі

Голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Тулуб під час зустрічі з представниками громадських організацій чорнобильців у Каневі доручив керівництву району негайно вирішити проблему із житлом ліквідатора аварії на ЧАЕС Валерія Борея та забезпечити його тимчасовим помешканням. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі Черкаської ОДА.

Як розповів виконуючий обов’язки міського голови Канева Олег Калніболоцький, рік тому 57-річний чоловік опинився на вулиці й донині разом із сином мешкають у гаражі, а на квартирній черзі району він перебуває 65-им.

– Зараз у Каневі завершується будівництво одного з будинків, його готовність становить 70 відсотків, – сказав Олег Анатолійович. – Як тільки будинок здадуть в експлуатацію, ми виділимо для цієї сім’ї квартиру.

Очільник області запропонував не чекати завершення будівництва нового будинку, а забезпечити канівчанина тимчасовим житлом.

– При розподілі житла ми повинні враховувати і життєві обставини людей, – наголосив Сергій Борисович. – Це неприпустимо, що досі міська влада, яка знала про цю ситуацію, не забезпечила людину хоч тимчасовим житлом.
Голова ОДА дав доручення у триденний термін вирішити цю ситуацію.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x