На Черкащині за добу сталося дев’ять пожеж

На Черкащині за добу сталося дев’ять пожеж

21 березня о 12:00 в Чигирині на території приватного домоволодіння на вулиці Калініна сталася пожежа надвірної споруди. На місце події оперативно прибули місцеві рятувальники, які за півгодини повністю ліквідували загорання. Завдяки професійним діям вогнеборцям удалося врятувати від вогню мотоцикл «Восход», який знаходився в середині будівлі. Про це «Нова Доба» дізналася в Управлінні ДСНС в Черкаській області.

У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю споруди та перекриття на площі 10 м. кв., а також розпилену деревину.
Того ж дня, опівдні в Черкасах на вулиці Одеській сталася пожежа надвірної споруди на території садового товариства «Зелена зона». Загорання за лічені хвилини ліквідували рятувальники пожежно-рятувальної частини №3 та аварійно-рятувального загону спецпризначення.

Ще одна пожежа надвірної споруди сталася на вулиці Перемоги в Кам’янці. Ще до прибуття вогнеборців вогонь устиг знищити тону сіна та господарчі матеріали. Черговому караулу Кам`янської пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС знадобилося 15 хвили, щоб повністю ліквідувати займання.

Тієї ж доби городищенські рятувальники двічі виїжджали на гасіння пожеж. Перше загорання сталося о 14:00 в селі Орловець, де горіла надвірна споруда.

Другу пожежу було ліквідовано в селі Старосіллі, де горів житловий будинок на вулиці Леніна. Пожежу ліквідували городищенські рятувальники та місцева пожежна команда із села Старосілля.

Аналогічна пожежа сталася в селі Лип’янка Шполянського району. На вулиці Яцівка загорілася надвірна споруда. Спільними зусиллями рятувальників Шполянської пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди із села Ярославка вогонь було швидко ліквідовано. У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття споруди на загальній площі 21 м.кв.

О 15:45 до звенигородських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу дерев`яної кладки в селі Гусакове. Загорання сталося на території приватного домоволодіння на вулиці Центральній. Ще до прибуття вогнеборців вогонь встиг поширитися ще й на поруч розташовану надвірну споруду.
На Черкащині за добу сталося дев’ять пожеж
Увечері в селі Білозір’я Черкаського району на відкритій території домоволодіння на вулиці Чмеренка загорілася суха трава. Через сильний вітер вогонь швидко поширився на поруч розташовану надвірну споруду. Силами добровільної пожежної дружини ГНС із села Хацьки пожежу було ліквідовано впродовж 20 хвилин.

У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю споруди на площі 15 м.кв., побутову техніку та 10 м. куб. дров.

Аналогічна пожежа сталася пізно увечері в селі Сердюківка, Смілянського району. Ще до прибуття рятувальників вогонь від невеликого багаття по сухій траві, поширився на надвірну споруду. Пожежу ліквідували рятувальники місцевої пожежної команди із Сердюківки.

Як з`ясувалося в ході попередньої перевірки, причинами всіх пожеж стало необережне поводження з вогнем.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x