У Черкасах не пририняються спроби передати засудженим гроші та телефони

У Черкасах не пририняються спроби передати засудженим гроші та телефони

Днями працівникам Черкаської виправної колонії вдалось запобігти одразу трьом спробам передачі заборонених предметів засудженим, котрі відбувають покарання в установі. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі управління ДПтС України в Черкаській області.

Першою, передати гроші намагалася мати одного з засуджених. Жінка приїхала на довгострокове побачення до сина. Окрім інших «подарунків», жінка намагалася потай від охоронців, пронести на територію колонії 724 гривні. Гроші, які приносити в колонію заборонено, вона приховала у своїй сумочці.

Цього ж дня ще в однієї жінки, яка приїхала на короткострокове побачення до знайомого, співробітники установи у потаємній кишені сумочки виявили та вилучили мобільний телефон та три комплекти міні-гарнітури для нього.

Ще один випадок був зареєстрований у ході відпрацювання оперативної інформації, коли під час догляду поштової посилки на ім’я засудженого К. від громадянина Г. було виявлено та вилучено таємно приховані від обшуку 9 мобільних телефонів. Зловмисник намагався приховати телефони під підкладкою зимової куртки, яка була в посилці.

Всі факти правопорушень були зареєстровані відповідно до чинного законодавства України, нині тривають перевірки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x