Поранений золотоніський учасник АТО відвідав футбольний матч в компанії з Порошенком

Поранений золотоніський учасник АТО відвідав футбольний матч в компанії з Порошенком

Президент України Петро Порошенко разом із військовослужбовцями із зони АТО відвідав матч 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому київське «Динамо» на НСК «Олімпійський» здобуло феєричну перемогу над англійським «Евертоном» (5:2). Глава держави запросив до ложі почесних гостей вісімнадцять військовослужбовців із зони проведення антитерористичної операції, які проходять лікування у Військово-клінічному госпіталі у Києві. Серед них був і наш золотоніський герой Роман Кравченко – боєць легендарної 128-ї бригади, яка вийшла з Дебальцево, а також воїни з 95-ї та 79-ї аеромобільних бригад, які тривалий час утримували Донецький аеропорт.

Про це «Нова Доба» дізналася на сайті Золотоноша.

– Запрошення на цей матч став для нас несподіванкою, – розповів Кравченко у телефонному коментарі прес-службі Координаційного комітету сприяння обороні України – Президент особисто запросив нас усіх до себе в VIP-ложу, де ми мали змогу подивитися футбол в колі його та ще двох екс-очільників країни – Леоніда Кравчука та Леоніда Кучми. Стосовно чинного президента, то нам вдалося поспілкуватися. Петро Олексійович щиро переймався нашими справами, він виявився чемною і вихованою людиною. Для нашого героя похід на оновлений НСК «Олімпійський» став першим.

– Мені вже доводилося не раз бувати на цьому стадіоні, але після реконструкції до Євро-2012 побував там вперше. Побачене приємно вразило, спортивний комплекс багатофункціональний, там гарно і затишно. Тим більше це відчувалося вчора, коли вільних місць на трибунах майже не було і та аура, яку створили вболівальники, була по-справжньому вражаючою. Добре, що і наші футболісти віддячили своїм прихильникам якісно і результативною грою, – зазначив Роман. Цікаво, що вчора ж Віталій Кличко запросив наших героїв на перегляд боксерського поєдинку «Українських атаманів», які успішно беруть участь у п’ятому сезоні Всесвітньої серії боксу. Поєдинок відбудеться сьогодні у столичному Палаці спорту І якщо на вчорашньому матчі Роману керівництво «Динамо» подарувало фірмову футболку та шарф, то сьогодні спортивна колекція нашого героя може поповниться і боксерськими рукавичками. Вже наступного тижня Роман Кравченко, який проходить реабілітацію у Київському військовому госпіталі після контузії в боях за Дебальцево, вирушить до своїх побратимів до місця постійної дислокації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x