Черкащанина заарештували за порушення адміністративного нагляду

Черкащанина заарештували за порушення адміністративного нагляду

Вироком Соснівського районного суду міста Черкаси чоловіка засуджено до 2 місяців арешту за порушення правил адміністративного нагляду. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

Установлено, що вказана особа, звільнившись із місць позбавлення волі, на шлях виправлення не стала, продовжувала вести антигромадський спосіб життя, зокрема зловживала спиртними напоями та неодноразово притягувалась до адміністративної відповідальності. У зв’язку з цим у квітні минулого року постановою суду відносно неї було встановлено адміністративний нагляд строком на 1 рік.

А в січні поточного року він з метою ухилення від адміністративного нагляду умисно, самовільно, не повідомивши працівників міліції, залишив місце свого проживання, чим унеможливив здійснення профілактичних заходів спостереження та контролю за його поведінкою.

У судовому розгляді державним обвинувачем вина підсудного за вчинення ним кримінального правопорушення, передбаченого ст. 395 КК України (порушення правил адміністративного нагляду), повністю доведена.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x