Прапор Доброчинності перейшов до Бирлівської школи

Прапор Доброчинності перейшов до Бирлівської школи

З почуттям гордості, в атмосфері патріотичного піднесення прийняли учні Бирлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Драбівської районної ради (директор – Хараборін М.Г.) перехідний Прапор Доброчинності від Хижнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Жашківської районної ради.

Про це «Нова Доба» дізналася в Жашківській РДА.

З нагоди цієї події у Бирлівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися урочистості, в ході яких учні презентували ті добрі справи, які дали їм почесне право отримати таку високу відзнаку. Це і волонтерська допомога воїнам АТО, ярмарки- продаж «Домашні смаколики», сувеніри, листівки, малюнки, вірші, участь у акціях «Лист пораненому», «Подаруй янгола-охоронця воїну АТО», «Повертайся живим»… – все, що міг зробити учнівський, педагогічний колектив у тісній співпраці і з батьківською громадськістю та сільською громадою.

У передачі Прапора Доброчинності взяли участь голова Драбівської районної ради Дзега В.Д., сільський голова Кучер О.Г., завідувач районного методичного кабінету відділу освіти Драбівської райдержадміністрації Шевчук В.С., методист районного Будинку дитячої творчості Бут Л.А, лідери районної Ліги старшокласників Драбівщини та Жашківщини.

Відеофільм «Діти за мир» (автор Губатенко Тетяна – голова районної Ліги старшокласників), урочистий захід з нагоди передачі Прапора Доброчинності «Ми – гідні патріоти Батьківщини», орієнтований на духовні цінності, об’єднав Драбівщину та Жашківщину спільною ідеєю добра та миру та засвідчив необхідність проведення таких заходів заради збереження майбутнього України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x