Черкащан запрошують на громадські слухання з питань розвитку позашкілля навчальних закладів

Черкащан запрошують на громадські слухання з питань розвитку позашкілля навчальних закладів

Загальноміські громадські слухання «Програми розвитку позашкільних навчальних закладів у м. Черкаси до 2020 року» відбудуться 26 березня о 18.00 у міському Будинку культури ім. І. Кулика. Всі думки, озвучені на слуханнях, будуть систематизовані та включені до проекту Програми та винесені на розгляд сесії міської ради. Таким чином кожен черкащанин має змогу вплинути на використання видатків міського бюджету для виховання дітей поза школою. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

На громадських слуханнях жителі міста, директори закладів, викладачі, батьки зможуть внести свої пропозиції щодо розвитку позашкільної освіти. Під час слухань також будуть презентовані результати дослідження ставлення батьків та дітей до існуючого стану надання позашкільних послуг.
Сам же проект Програми є унікальним в Україні, оскільки об’єднує в цілісну систему позашкілля культурного, спортивного та навчального напрямків. На думку розробників, це дасть змогу більш гнучко коригувати позашкільне навчання під потреби дітей та їх батьків, а також допоможе цілісно та більш ефективно підійти до використання бюджетних коштів.

Для реєстрації обов’язково необхідно мати при собі паспорт з місцем реєстрації у Черкасах!
Програму «Забезпечення громадського впливу у сфері розвитку позашкільних навчальних закладів у м. Черкаси» координує Черкаська обласна благодійна фундація «Паритет» у співпраці з Департаментом освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради. Проект здійснюється за фінансової підтримки Фундації ПАУСІ, Європейського Союзу та Центральноєвропейської ініціативи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x