Школярі з Лисичанська відвідали черкаську гімназію

Школярі з Лисичанська відвідали черкаську гімназію

Черкаська гімназія № 9 прийняла делегацію школярів і вчителів із Лисичанська Луганської області. Гості – представники школи зі Сходу країни, яку відновлювали за допомоги Черкаської області та за підтримки голови облдержадміністрації Юрія Ткаченка. Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

– Цей рік особливо відзначився різними волонтерськими ініціативами в нашому закладі, допомогою нашим випускникам, які перебувають в зоні АТО, – розповідає директор гімназії Ірина Топчій. – Ця діяльність у нас проходить системно. Доброю традицією Черкаської області є допомога школам на Сході. Сьогодні діти однієї з таких шкіл побували у нас в гостях.
Школярі з Лисичанська відвідали черкаську гімназію
Гімназисти делегацію привітали патріотичним флеш-мобом «Україна – це ми!» та Маршем кадетів. Також організували пізнавальний квест гімназією «Ми раді дорогих гостей вітати у нашій рідній гімназії дев`ятій», під час якого розповіли багато цікавого про заклад, побували в різних кабінетах, виконували завдання з різних предметів. Гості-школярі зіграли в інтелектуально-розважальну гру «Я люблю Україну», під час якої продемонстрували гарні знання про нашу країну, її особистостей, унікальні місця.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x