На черкаські парки чекає оновлення

На черкаські парки чекає оновлення

Серед ідей очільника КП «Дирекція парків» Миколи Бондаренка – фонтан на воді, нові оглядові майданчики, грін-арт, буккросинг, ночі кіно, зона для відпочинку людей старшого віку, Європа в мініатюрі та колесо огляду. Запропоновані новації стосуються 12-ти парків та скверів Черкас.
Про це «Нова Доба» дізналася в КП «Дирекція парків».

– Я очолив комунальне підприємствосаме в період закриття паркового сезону. На часі його відкриття, тож я хотів поділитися, що хотілося б привнести в парки, – сказав Микола Петрович. – Це і великі проекти на перспективу, і такі, які можна запроваджувати вже сьогодні. Зокрема, це активне дозвілля в місцях відпочинку та заняття спортом – уже започаткований проект «Фітнес Open Air». Основна мета – зробити відпочинок в парках змістовним та цікавим: щоб відвідувачі могли посидіти, поїсти, розважитися, погратися, сфотографуватися.

Частина ідей в програмі бізнес-привабливі, волонтерської або соціальної спрямованості, цікаві дитячим та спортивним клубам. Микола Бондаренко запрошує всіх бажаючих долучитися до удосконалення міських парків. Пропозиції можна залишати в особистих повідомленнях у мережі «Фейсбук».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x