Два золотоніські підприємства формують понад мільйонну зарплатну заборгованість у місті

Два золотоніські підприємства формують понад мільйонну зарплатну заборгованість у місті

У Золотоноші заборгованість із заробітної плати на загальну суму 1 108,0 тис. грн. мають два підприємства міста. Мова йде про економічно-активне ДП «Златодар» із сумою 1 045,6 тис. грн. та ТОВ «КоронАгро», на яке вже порушено справу про банкрутство. Його борг складає 62,4 тис. грн.

Про це «Нова Доба» дізналася на сайті Золотоноша.

Такі дані станом на 1 березня надало Управління праці та соціального захисту населення виконкому міської ради. За словами начальника відділу праці Вадима Кривденка, для того, аби у ситуації із заборгованості спостерігалась динаміка позитивних зрушень, щомісячно на засіданнях комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат активно ведеться робота з керівниками підприємств. – З початку 2015 року проведено три подібних засідання.

Було заслухано керівників, які допускали виникнення заборгованості із заробітної плати, не забезпечували виплату заробітної плати в межах встановленого законодавством мінімуму та керівників, які не сплачували обов’язкові платежі до Пенсійного фонду, – розповідає Кривденко. Працівниками управління праці здійснюється постійний моніторинг стану виплати заборгованої заробітної плати. Інформація ж про стан погашення заборгованості надсилається щоижня на розгляд до міжрайонної прокуратури.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x