У Сухій Калигірці вирішували, за якою ціною будуть продавати молоко

У Сухій Калигірці вирішували, за якою ціною будуть продавати молоко

Уже стали традиційними виїзні прийоми громадян, які проводить керівництво районної державної адміністрації. Вони дають змогу таким чином не тільки наблизитись до людей, почути думку кожного, а й краще ознайомитись з наболілими проблеми сільської громади. Черговий такий виїзний прийом відбувся в селі Суха Калигірка.

Про це «Нова Доба» дізналася в Катеринопільскій РДА.

Провела виїзний прийом голова райдержадміністрації Ольга Ніколенко. Жителі села мали змогу поспілкуватись з керівником району та звернутись зі своїми проблемами, зокрема щодо врегулювання ціни на приймання молока, відхилення показників якості електроенергії від нормативних величин та інші.

Голова райдержадміністрації в ході спілкування з громадою надала відповідні методичні рекомендації, а також оглянула заклади соціальної сфери населеного пункту.

– Одним з пріоритетних завдань керівників району – є необхідність максимально наблизити діяльність влади до потреб громадян, – зазначила Ольга Ніколенко. – Саме з цією метою проводяться робочі зустрічі, прийоми громадян з місцевими мешканцями. Адже в безпосередньому діалозі зміцнюється довіра населення до влади. А прийоми громадян в сільських радах, що віддалені від районного центру, стали постійними і регулярними», – підсумувала керівник району.

По усім зверненням було дано доручення відповідним службам та управлінням і тепер вони знаходяться на постйному контролі районної влади.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x