На сесії канівський голова райради прозвітував за рік роботи

На сесії канівський голова райради прозвітував за рік роботи

25 березня 2015 проведено пленарне засідання 37 сесії Канівської районної ради під головуванням Дмитра Шелеста. Перед розглядом питань порядку денного депутати заслухали інформацію Канівського міжрайонного прокурора Олександра Кожушка про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності на території Канівського району. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

Потім вони одноголосно підтримали депутатське звернення до вищих органів влади щодо пропозицій з підготовки та організаційної роботи щодо добровільного об’єднання територіальних громад в Україні і безпосередньо в Канівському районі.

Було підтримано також депутатське звернення, що стосується аварійно небезпечних ділянок доріг в Канівському районі.

В цілому до порядку денного було включено 20 питань. Головне питання сесії – звіт голови районної ради за період з березня 2014 по березень 2015 рр. Варто зауважити, що звіт голови і матеріали сесії були обговорені в депутатських комісіях і президії районної ради. Тому звіт голови схвалили і прийняли до відома.

Серед інших питань депутатами було внесено зміни до районного бюджету на 2015 рік, затверджено програму соціально-економічного розвитку району на 2015 рік, розглянуто і прийнято рішення з інших питань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x