У Черкасах за паркування на газоні штрафують

У Черкасах за паркування на газоні штрафують

Проблема паркування автомобілів на газонах Черкас є досить актуальною. Автомобілів стає все більше, а місць для паркування не вистачає. Деякі паркуються таким чином через необізнаність, а деякі водії не гребують паркуванням просто там, де зручно: на газонах та тротуарах. Утім, це не може бути виправданням для водіїв, які заїжджають на газони й залишають там свої транспортні засоби. Адже зелені насадження відносяться до спеціальних насаджень на території міста й відіграють значну роль в екосистемі Черкащини

Так, з метою недопущення порушення природоохоронного законодавства громадянами, знищення або пошкодження газонів та інших об’єктів озеленення в населених пунктах, було проведено спільні рейдові заходи на території Черкас працівниками Державної екологічної інспекції у Черкаській області разом із Державтоінспекторами міста Черкаси. Про це «Нова Доба» дізналася в ДАІ Черкаської області.

На порушників адміністративного законодавства складали протоколи. За дане правопорушення згідно з ч. 1 ст.122 КУпАП передбачено штраф від п’ятнадцяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (255 – 340 грн.).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x