Для учнів Уманського району провели тиждень книги

Для учнів Уманського району провели тиждень книги

Шкільний бібліотекар Полянецької ЗОШ Віра Бондар організувала для учнів тиждень дитячої та юнацької книги. Дана подія відбулася під гаслом «Будь книзі другом», де на учнів чекали цікаві та змістовні заходи.

Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській РДА.

Так, під час тижня книги для учнів 5-11 класів було організовано конкурс плакатів та кросвордів. А для початкової ланки конкурс малюнків «Мій улюблений казковий герой», де потрібно було відгадати що то за герой та з якої казки.

Крім того, з учнями 2 класу провели виховну годину «Тарасовими шляхами» та день новинок-цікавинок «Знай і ти, як книгу берегти», а також для учнів 7-8 класів провели бесіду «Книга і комп’ютер в інформаційному суспільстві: сучасне і майбутнє».

Учні 4-5 класів разом із бібліотекарем здійснили цікаву «Подорож до Книгограда», під час якої на них чекали цікаві зупинки із казковими героями, загадками та ребусами.

Та особливо школярам запам’яталась виставка «Підручники, за якими вчилися наші батьки», де учні із цікавістю розглядали книги, відшукували прізвища своїх батьків – для яких колись шкільний підручник був джерелом знань.

Не можна і не згадати роботу у творчій майстерні. Діти з радістю виготовляли оригінальні закладки, обгортки для книг. На закінчення тижня, серед усіх учнів було проведено анкетування «Книга в житті людини, після якого всі інтереси та побажання школярів були взяті до уваги.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x