В Черкаській області розпочалося голосування на повторних виборах нардепів у двох округах

В Черкаській області розпочалося голосування на повторних виборах нардепів у двох округах

В Черкасах та області сьогодні, 15 грудня, розпочалося голосування на повторних виборах народних депутатів (мажоритарників) дільниці у двох черкаських одномандатних округах – 194-му та 197-му.

В межах № 194 виборчого округу, до якого входить Придніпровський та частина Соснівського району Черкас, утворено 82 постійні виборчі дільниці. На повторних виборах в окрузі зареєстровано 16 кандидатів, 5 кандидатів висунуто політичними партіями, 11 – самовисуванці.

У 197-му Канівському, до якого входять Канев та частина Канівського району, Золотоноша та район, частина Соснівського району міста Черкас і частина Черкаського району. В межах округу утворено 146 виборчих дільниць. В окрузі балотується 16 кандидатів, з яких 6 висунуто партіями, 10 – самовисуванці.

– Сьогодні у Центрвиборчкому немає суттєвого занепокоєння із приводу готовності до виборів. Ми сподіваємося, що і ті суспільно-політичні події, які відбуваються зараз у державі, не вплинуть на процес голосування та підрахунок голосів виборців, – сказав напередодні глава Центрвиборчкому Михайло Охендовський суботу Охендовський.

Виборчі дільниці будуть відчинені з восьмої ранку до восьмої вечора. За п’ять хвилин до восьмої вечора голова комісії оголошує, що дільницю зачиняють. Усіх виборців, які до того часу прийшли під дільницю, запрошують усередину для голосування. Рівно о восьмій вечора двері дільниці зачиняють.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x