На Драбівщині депутати змінили орендну плату

На Драбівщині депутати змінили орендну плату

Обговорено питання сплати орендної плати за землю.

Про це «Нова Доба» дізналася в Драбівській РДА.

25 березня першим заступником голови Драбівської райдержадміністрації Володимиром Лободою проведено засідання тимчасової комісії райдержадміністрації з питань ефективного використання бюджетних коштів, забезпечення своєчасної сплати податків, внесення інших обов’язкових платежів та відновлення платоспроможності підприємств боржників. У роботі комісії взяли участь заступник голови районної ради, керівники територіальних органів міністерств, структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські та селищні голови та керівники підприємств, які не подали угоди про внесення змін до договорів оренди в частині нормативно – грошової оцінки землі до Драбівського відділення Золотоніської об’єднаної державної податкової інспекції. На порядок денний виносилося питання виготовлення нормативно – грошової оцінки землі та перегляд орендної плати.

У ході засідання тимчасової комісії було розглянуто ряд важливих питань, а саме, граничний термін виготовлення нормативно – грошової оцінки землі, подача відповідних документів на затвердження сесією районної ради, укладання додаткових угод до договору оренди та порядок сплати авансових платежів.

За підсумками розглянутих питань комісії було прийнято рішення щодо активізації роботи у сфері врегулювання земельних відносин на місцевому рівні з метою недопущення втрат до місцевих бюджетів, а керівникам підприємств рекомендовано загальну суму орендної плати за землю пропорційно розділити на рівні частини та в квітні місяці провести перші авансові платежі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x