До Великодня на Шполянщині висадять 32 тисячі садженців

До Великодня на Шполянщині висадять 32 тисячі садженців

Щоб привернути увагу громадськості та молоді до такого важливого та відповідального процесу, як створення лісів, навесні вже не один рік поспіль під егідою Державного агентства лісових ресурсів України проводиться Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». Шполянські лісівники завжди беруть активну участь і є організаторами цілого ряду заходів в рамках акції.

Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.

«Цього року вона стартувала у Міжнародний день лісів – 21 березня» – говорить лісничий Шполянського лісництва Олександр Хорват, – «Та триватиме протягом місяця до 18 квітня (Дня довкілля в Україні)». Олександр Миколайович зазначив також, що під час проведення заходів із весняної висадки лісу залучатиметься учнівська молодь, представники органів влади та всі, хто має бажання особисто взяти участь у створенні лісів.

Крім того, до свята Великодня лісництвом планується висадити 32 тисячі садженців, зокрема це: дуб звичайний, дуб червоний та клен. Наразі, майже половина розсаджена по всій території нашого регіону.

Сьогодні, районні владці теж взяли активну участь у висадженні дерев в Державному заповідному лісовому урочищі «Дар’ївське». Зокрема це голова і заступник районної ради Іван Скорик та Олександр Павлов, працівники ради і райдержадміністрації.

«Я пишаюсь свідомістю і відповідальним ставленням жителів до охорони навколишнього середовища Шполянщини» – сказав голова районної ради І. Скорик та додав що, ліс – це наше багатство не тільки природне, а й духовне.

До спільної роботи акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» долучились учні та педагогічний актив Шполянської спеціальної школи-інтернат І-ІІ ступенів, а також звичайні мешканці прилеглих територій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x