Держслужбовці та школярі Черкаського району посадили півтора гектари лісу

Держслужбовці та школярі Черкаського району посадили півтора гектари лісу

Вчора в урочищі «Кучугури», що знаходиться в адміністративних межах Худяківської сільської ради, посадовці району разом із депутатами та школярами садили ліс. Ініціаторами «лісової толоки» у рамках акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» стало СКП «Райліс».

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

Доповнення лісових культур минулого року відбувалося на площі в 1,5 гектари у 65 кварталі.

Після детального інструктажу – до рівчаків пліч-о-пліч стали старшокласники Худяківської ЗОШ, сільський голова, депутати районної та сільської ради. Поруч з ними і керівник району із начальниками управлінь.

– Участь громадськості у посадці лісу – один з важливих елементів у вихованні екологічної культури у громадян, – переконаний Костянтин Омаргалієв. Загалом, він високо оцінив стан ведення лісового господарства в районі, зауваживши, що це свідчить про те, що ліс має дбайливого господаря.

– Акція тільки набирає обертів. Приміром, сьогодні старшокласники разом із класним керівником Оленою Чикаленко та сільським головою будуть садити сосну у 46 кварталі в адміністративних межах Хацьківської сільської ради. – зазначає керівник СКП «Райліс» Яків Швиденко. – Молодий ліс планують висадити на площі 3 гектари.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x