На Лисянщині у пожежі загинуло порося

На Лисянщині у пожежі загинуло порося

26 березня о 13:20 в селі Рубаний Міст Лисянського району на території приватного домоволодіння на вулиці Фрунзе горіло сміття.
Ще до прибуття рятувальників через сильний вітер вогонь швидко поширився на надвірну споруду. На ліквідацію загорання оперативно прибули вогнеборці Лисянської пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС та місцевої пожежної команди з села Мар`янівка, які о 14:50 пожежу ліквідували. Завдяки спільним зусиллям вогнеборцям вдалося врятувати худобу, яка знаходилася в сусідній будівлі.

Про це «Нова Доба» дізналася в ДСНС у Черкаській області.

У результаті пожежі загинуло порося та вогнем знищено більше 2 тон соломи.
Цього ж дня аналогічна пожежа сталася в селі Мошни Черкаського району. Спільними зусиллями місцевих пожежних команд із сіл Мошни та Яснозір’я загорання було впродовж 20 хвилин ліквідовано.

Ще одну пожежу рятувальники ліквідовували у місті Городище, де на території приватного домоволодіння на провулку Гулака-Артемовського горіло сміття. Вогонь від залишеного без нагляду багаття швидко поширився на надвірну споруду. На місце події оперативно прибули місцеві рятувальники, які швидко ліквідували загорання.
На Лисянщині у пожежі загинуло порося
Цієї ж доби, увечері на території домоволодіння на вулиці Тясминській у місті Чигирин сталася пожежа у сіннику. Ще до прибуття вогнеборців вогонь встиг знищити сінник та 300 кг сіна. Черговому караулу Чигиринської пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС знадобилося 15 хвилин, аби повністю ліквідувати займання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x