Черкаські фіскали висадили в області сосни, дуби і ялинки

Черкаські фіскали висадили в області сосни, дуби і ялинки

Працівники ГУ ДФС у Черкаській області не зраджують добрим традиціям та з року в рік роблять свій вклад в покращення екології та поповнення флори рідного краю. Цього разу силами спеціалістів фіскальної служби в Черкащині було висаджено гектар молодих сосен, а також дуби та ялинки. Взяв за основу принцип не відкладати добрі справи на потім, цими днями вони садили дерева по всій області. Ділянки для цього обирали місцеві лісництва. Зокрема представники Смілянської ОДПІ разом з одинадцятикласниками місцевої школи-колегіуму №3 садили дуби у Макіївському лісництві. Корсунь-Шевченківська об’єднана ДПІ висадила ялинки. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

А основному десанту фіскалів під головуванням начальника головного управління ДФС у Черкаській області Володимира Коломійця дісталась ділянка лісу у Дахнівському лісництві, який колись був вирубаний через захворювання дерев. Також за традицією разом трудились представники обласного апарату, ДПІ у м. Черкасах та у Черкаському районі. Працівники лісництва пояснили підопічним Володимира Коломійця, що іншого способу боротьби з лісовими хворобами нажаль ще не винайдено. Як і не винайдено кращого за ручний спосіб висадки сосен.

«Ми вміємо не тільки збирати податки та поповнювати бюджет країни, а й із задоволенням власноруч долучаємося до оновлення лісів Черкащини. За декілька років традиційної висадки дерев деякі наші працівники стали справжніми професіоналами у цій справі: дуже відповідально ставляться до цього процесу і можуть вже давати майстер-класи», – зазначив Володимир Коломієць.

Він додав, що висадка дерев – це командна робота, що скріплює колектив та дозволяє його колегам хоча б на декілька годин відволіктися від повсякденної рутини, поспілкуватися у неформальній обстановці. Закінчивши роботу, деякі фіскали зізналися, що відвідують ліс, який саджали у минулих роках. Начальник відділу управління ІТ та обліку платників Іван Бурцев розповів, що коли випадає можливість бувати поблизу молодого лісу, він отримує велике моральне задоволення спостерігаючи, як прижилися висаджені два роки тому дерева.

Враховуючи те, що сосна може жити до 400 літ – можна бути впевненими, що зроблена в ці дні робота принесе користь рідній землі і ще не одному поколінню українців.

Черкаські фіскали висадили в області сосни, дуби і ялинки
Черкаські фіскали висадили в області сосни, дуби і ялинки
Черкаські фіскали висадили в області сосни, дуби і ялинки

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x