Нова банківська послуга для черкасців обіцяє більш дохідні вклади

Нова банківська послуга для черкасців обіцяє більш дохідні вклади

ПриватБанк запустив нову послугу «Стандарт безподатковий» для клієнтів, які цікавляться вкладами та отримують пенсії, соціальні виплати та «білу» заробітну плату на картки банку. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ПриватБанку.

«Ця послуга має зацікавити черкасців, що прагнуть збільшення доходу від отриманих пенсійних й соціальних виплат. З цією метою ПриватБанк запустив нову послугу «Стандарт безподатковий». Ця послуга на 27% більш дохідна, ніж звичайні вклади, тому що проценти за нею не оподатковуються, – розповідає керівник департаменту заощаджень Черкаської філії ПриватБанку Людмила Голобородько. – Послуга доступна для клієнтів, які отримують пенсії, соціальні виплати та заробітну плату на картки банку».
Єдина умова – сума за «Стандартом безподатковим» не може перевищувати суми, що отримано як зарплату, пенсію, стипендію або соціальну допомогу.

Користуватися новою послугою можна так само, як і звичним депозитом. Оформити послугу «Стандарт безподатковий» можна в будь-якому відділенні банку або в Приват24: достатньо визначити суму із зарплати або пенсії, на яку Ви хочете отримувати додатковий дохід і вибрати строк – 1, 3, 6 або 12 міс. А потім ПриватБанк щомісяця буде виплачувати проценти на Картку для виплат, з якої раніше було оформлено послугу. Поповнити «Стандарт безподатковий» можна в будь-який зручний час, якщо на картку надійшла чергова зарплата або пенсія.
«Пропонуючи високі проценти на заощадження тим, хто отримує офіційні зарплати, ми хочемо підтримати зусилля уряду з виведення зарплат з тіні, – зазначає Перший Заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. – Ми пропонуємо такий супервигідний варіант усім клієнтам, які отримують у нашому банку зарплату, пенсію або соціальні допомоги на Картку для виплат».

В рамках соціальної програми ПриватБанк безкоштовно випускає та обслуговує пенсійні й соціальні картки. Сьогодні ПриватБанк співпрацює більш ніж з 2000 соціальними установами: пенсійними фондами, управліннями праці та соціального захисту населення, фондами соціального страхування, центрами занятості.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x