АТОвцям Черкаського району вручили свідоцтва на землю

АТОвцям Черкаського району вручили свідоцтва на землю

Сьогодні голова райдержадміністрації Костянтин Омаргалієв вручив свідоцтва на право власності на земельну ділянку в адміністративних межах Леськівської сільської ради двом учасникам АТО. Бійці, поміж яких і жінка, – вихідці з Черкаського району. Наразі вони прибули на ротацію. У планах – повернення на Схід, до побратимів по зброї.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

– Така підтримка з боку держави сьогодні дуже вагома і потрібна всім учасникам антитерористичної операції. Щоб йти вперед на сході нашої країни, ми повинні відчувати захищені тили на малій батьківщині, – ділиться думками старшина штурмової роти, позивний «Марго».

Понад вісім місяців як Марго, юрист за освітою, у складі Добровольчого Українського Корпусу, нарівні з чоловіками, боронить східні кордони нашої держави. Записалася добровольцем одразу після Майдану.

– Там немає поняття «чоловік» ти чи «жінка». Тому доводилося і дрова рубати, і воду носити, і з автоматом у розвідку йти. Тим більше, мені, як старшині роти, де 76 бійців, й не годилося за їхніми спинами відсиджуватися, – зізнається жінка. Крім неї, у штурмовій роті є ще одна дівчина – медсестра.

Власником земельного наділу ще став боєць Національної гвардії України з Хуторів. Йому разом з військовими, які перебували в оточенні бойовиків у Дебальцевому, вдалося прорвати кільце і вийти з так званого «котла».

– Сьогодні соціальний захист учасників АТО – жителів нашого краю, для районної влади на першому місці. Тому мені дуже приємно виконати таку почесну місію – вручити сертифікати на право власності на земельні ділянки людям, які гідні найкращого. Зі свого боку, ми продовжуватимемо обрану стратегію – і всі учасники АТО отримають земельні ділянки, – запевнив присутніх очільник району.

Свою підтримку та сприяння у вирішенні проблем, з якими зіштовхуються учасники антитерористичної операції у мирному житті, і надалі пообіцяли надавати депутат районної ради Олександр Крижанівський та громадський діяч Олег Деркач, які приймали безпосередню участь у підготовці необхідних документів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x