В очільника Черкащини – «повний комплект» заступників

В очільника Черкащини – «повний комплект» заступників

Кадрова епопея в Черкаській ОДА нарешті завершилася. Відзавтра її голова матиме повну команду заступників. Юрій Ткаченко вже підписав відповідні розпорядження. До того кандидатів погодили в Кабміні й Адміністрації Президента України.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

Першим заступником голови ОДА стає В’ячеслав Горобець. Досі він обіймав посаду заступника. В’ячеслав Вікторович віднині відповідатиме, серед іншого, за промисловість, будівництво та ЖКГ. А посаду заступника тепер обійматиме Юрій Сас. У свій час він працював в обласній організації Комітету виборців України та був приватним підприємцем.
В очільника Черкащини - «повний комплект» заступників
– Юрій відповідатиме, зокрема, за мобілізаційну роботу, співпрацю із громадськістю та екологічну сферу, – розповідає голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Ми ще сьогодні відпрацюємо розподіл обов’язків між новопризначеними керівниками. Моїм заступником з гуманітарних питань лишається Віталій Коваль.

Нагадаємо, без першого заступника очільник області працює від торішньої осені. А посада одного з його заступників була вакантної ще від призначення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x