На Черкащині легалізовано працю 225 осіб

На Черкащині легалізовано працю 225 осіб

Проведеними у січні – лютому 2015 року перевірками встановлено 225 працівників, які працювали без укладання трудових угод з роботодавцями. Легалізовано 290,4 тис грн доходів, донараховано до сплати 43,6 тис грн податку на доходи фізичних осіб. Також було виявлено 62 громадян, які здійснювали свою діяльність без відповідної реєстрації. Їх залучено до державної реєстрації фізичними особами – підприємцями із сплатою 10,8 тис грн податків. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Протягом січня-лютого органами Державної фіскальної служби області проведено 81 перевірку з питань контролю за сплатою податку на доходи фізичних осіб. Донараховано 164,5 тис грн податку на доходи і до бюджету надійшло 17,2 тис грн.

Загалом в Україні за вказаний період виявлено 10 тис найманих робітників, які працювали без укладання трудових угод. В результаті проведеній органами ДФС роботі вони сплатили до бюджету 1,3 млн грн податку на доходи фізичних осіб та близько 3,2 млн грн єдиного внеску. До державної реєстрації залучено понад 5 тис громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність неофіційно. До бюджету додатково сплачено близько 1,2 млн грн податків. Під час перевірок суб’єктів господарювання, які виплачували заробітну плату та інші доходи фізичним особам, порушення виявлено в 62 відс. від загальної кількості перевірених роботодавців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x