Школярі й посадовці Черкаського району посадили півтора гектара лісу

Школярі й посадовці Черкаського району посадили півтора гектара лісу

В урочищі «Кучугури», що знаходиться в адміністративних межах Худяківської сільської ради, посадовці Черкаського району разом із місцевими депутатами та школярами садили ліс. Ініціаторами «лісової толоки» в рамках акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» стало СКП «Райліс». Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

Доповнення лісових культур минулого року відбувалося на площі в 1,5 гектара у 65 кварталі. Після детального інструктажу до рівчаків пліч-о-пліч стали старшокласники Худяківської ЗОШ, сільський голова, депутати районної та сільської ради. Поруч із ними – і керівник району з начальниками управлінь.

– Участь громадськості в посадці лісу – один із важливих елементів у вихованні екологічної культури в громадян, – переконаний голова Черкаської РДА Костянтин Омаргалієв.

Загалом він високо оцінив стан ведення лісового господарства в районі, зауваживши, що це свідчить про те, що ліс має дбайливого господаря.
– Акція тільки набирає обертів. Приміром, старшокласники разом із класним керівником Оленою Чикаленко та сільським головою с. Хацьки будуть садити сосну в 46 кварталі в адміністративних межах сільської ради, – зазначає керівник СКП «Райліс» Яків Швиденко. – Молодий ліс планують висадити на площі 3 гектари.

Школярі й посадовці Черкаського району посадили півтора гектара лісу

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x