Смілянин пограбував квартиру на очах у міліції

Смілянин пограбував квартиру на очах у міліції

Під час відпрацювання нічного міста працівники карного розшуку Смілянського міського відділу міліції помітили в центрі Сміли підозрілого чоловіка. Оперативників зацікавив той факт, що він постійно озирався. Прослідкувавши за ним, вони побачили, як невідомий залазить у кватирку вікна першого поверху багатоповерхового будинку. Через декілька хвилин зловмисника затримали з викраденим майном і доставили до міськвідділу. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області

Злодієм виявився раніше судимий 25-річний житель Ватутіного. Він викрав із помешкання 22-річної смілянки кошти, кредитні картки та дідівські медалі Великої Вітчизняної війни.

У розмові зі слідчим чоловік розповів, що не працює, заробляє на життя крадіжками.

Як розповів начальник Смілянського міського відділу міліції Володимир Зубенко, затриманому обрана міра запобіжного заходу: тримання під вартою. Розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x