У Лисянці шукають роботу для переселенців

У Лисянці шукають роботу для переселенців

В приміщенні Лисянської районної організації Товариства Червоного Хреста за ініціативи районного центру зайнятості відбулася робоча зустріч – круглий стіл із соціальними партнерами щодо співпраці в вирішенні соціальних проблем вимушено переміщених осіб. Учасники зустрічі обговорили проблемні питання, що виникають у роботі з цією категорією громадян.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному центрі зайнятості.

Активну участь в обговоренні прийняли голова районної організації Товариства Червоного Хреста Галина Жмурко, начальник Лисянського управління соціального захисту Ігор Дармограй, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Лисянської райдержадміністрації Олександр Котляр та директор районного центру зайнятості Володимир Висотенко. Йшлося про умови проживання та матеріальний стан родин зі Сходу України, виділення соціальних допомог та, по можливості, надання продуктів харчування. З цією метою планується виїзд мобільної групи в населені пункти, де проживають переселенці.

Крім того, акцентовано увагу на проблемах із працевлаштуванням цієї категорії осіб. Адже відомо, що роботодавці не завжди охоче приймають на роботу переселенців із інших регіонів, а особливо в нинішній скрутний час. Тому вирішено направити звернення до районного об’єднання роботодавців та товаровиробників із проханням про надання допомоги в працевлаштуванні цих громадян. Учасники зустрічі домовилися і в подальшому тісно співпрацювати з усіма соціальними партнерами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x