У повітрі Черкас перевищення концентрацій аміаку та формальдегіду

У повітрі Черкас перевищення концентрацій аміаку та формальдегіду

23 березня 2015 року на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (далі – регіональна комісія), що відбулося в приміщенні обласної державної адміністрації, розглянуто питання забруднення атмосферного повітря в м. Черкаси.

Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті екології екології та природних ресурсів Черкаської ОДА.

На засіданні були присутні представники структурних підрозділів облдержадміністрації: Департаменту екології та природних ресурсів, Департаменту фінансів, Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи; представники Державної екологічної інспекції у Черкаській області, Черкаської міської ради, представники ПАТ «Азот», ТОВ «Мареллі», ТОВ «Завод теплоізоляційних матеріалів «ТЕХНО».

В ході засідання було заслухано інформацію щодо стану атмосферного повітря м. Черкаси, проведення моніторингу у галузі охорони атмосферного повітря; виступи представників суб’єктів господарювання, які є одними з основних забруднювачів атмосфери міста викидами аміаку або формальдегіду, щодо вжиття ними заходів, спрямованих на зменшення забруднення атмосферного повітря.

За результатами розгляду питання прийнято відповідне рішення, заходи якого спрямовані на забезпечення ефективного вирішення проблеми забруднення атмосферного повітря м. Черкаси викидами аміаку та формальдегіду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x