На Черкащині правоохоронці незаконно позбавили волі двох селян

На Черкащині правоохоронці незаконно позбавили волі двох селян

Слідчим відділом прокуратури області оголошено про підозру 4-ом працівникам органів внутрішніх справ області у вчиненні тяжких злочинів, передбачених ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством за попередньою змовою групою осіб), ч. 2 ст. 146 (викрадення двох осіб за попередньою змовою групою осіб із застосуванням зброї) та ч. 2 ст. 365 КК України (перевищення влади, тобто умисне вчинення працівником правоохоронного органу дій, які явно виходять за межі наданих їм прав чи повноважень, що супроводжувалось погрозою застосування насильства, вчинене за попередньою змовою групою осіб). Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

Вказані особи підозрюються в незаконному позбавленні волі двох жителів одного із сіл Черкаського району, здійсненні їм погроз убивством із застосуванням зброї й спецзасобів та спричиненні потерпілим тілесних ушкоджень.

Наразі до суду подано клопотання про застосування підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаних посад.
Досудове розслідування триває.

Прокуратура області продовжує вживати заходів для повного, всебічного і неупередженого розслідування кримінальних проваджень щодо катування та іншого жорстокого поводження з людьми працівниками правоохоронних органів і притягнення винних осіб до відповідальності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x